S-au terminat lucrările din zona sensului de la AEM. Cum arată intersecția...

S-au terminat lucrările din zona sensului de la AEM. Cum arată intersecția după modernizări FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1078988170">

Vești bune pentru șoferi, care scapă de calvarul din trafic din zona Buziașului. Nicolae Robu a anunțat, în această dimineață, pe pagina sa de Facebook, că s-au finalizat lucrările de modernizare din sensul de la AEM.

„O nouă importantă lucrare gata: intersecția AEM! Știm bine că în această girație sunt confluente, pe dublu sens, patr artere de mare trafic: Str. S. Vidrighin, Bd. L. Rebreanu, Str. Mș. C-tin Prezan, Str. Calea Buziașului. În plus, în zonă avem mari angajatori, iar pe Calea Buziașului vin și pleacă zilnic o mulțime de cetățeni de pe o rază de zeci de kilometri, navetiști în Timișoara. Așa stând lucrurile, am considerat binevenită creșterea capacității de tranzitare a acestei intersecții”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Nicolae Robu a postat pe Facebook și mai multe fotografii realizate după ce lucrările de modernizare în zonă au fost finalizate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.