Şapte bărbaţi din India, cu documente false, prinși la frontiera de vest,...

Şapte bărbaţi din India, cu documente false, prinși la frontiera de vest, într-un tren internaţional

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-933506851">

Șapte bărbați din India, care aveau documente false și încercau să treacă ilegal în Ungaria, au fost prinși de polițiștii de frontieră la Curtici, în județul Arad, în trenul internațional care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Budapesta.

Potrivit polițiștilor, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici – ITPF Oradea s-au prezentat, vineri, pentru formalitățile de frontieră, şapte bărbați care aveau cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române și care călătoreau cu trenul internațional de pe ruta Bucureşti Nord – Budapesta.

Poliţiştii au constatat că documentele prezentate la control sunt false, iar în urma verificărilor făcute au stabilit că bărbații sunt cetăţeni indieni, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, care aveau drept de muncă pe teritoriul României.

Aceștia au declarat că au obţinut documentele de la o persoană a cărei identitate nu o cunosc, în schimbul sumei de 1.000 de euro fiecare şi doreau să ajungă în Germania.

Cei șapte bărbați sunt cercetați pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.