Scandal la o pensiune din Timișoara, provocat de muncitori băuți. Unul dintre...

Scandal la o pensiune din Timișoara, provocat de muncitori băuți. Unul dintre ei și-a lovit fratele cu o cărămidă

0
DISTRIBUIȚI

Scandal la o pensiune din zona Calea Șagului, acolo unde locuiesc mai mulți muncitori. Condus de aburii alcoolului, unul dintre bărbați a luat o cărămidă pe care a aruncat-o într-un coleg de muncă, care se întâmplă să-i fie chiar… frate. Pentru a calma spiritele, la fața locului au descins echipaje ale jandarmeriei, poliției și o ambulanță.

După o nouă zi de lucru, muncitorii cazați la Pensiunea Timișoara, aflată pe bulevardul 16 Decembrie, acolo unde au avut loc incidentele, s-au pus pe băute.


S-au întins până după miezul nopții, iar unul dintre ei a devenit recalcitrant. Colegii săi au vrut să-l potolească, spunându-i că e mai bine să se odihnească, pentru că urmează o nouă zi în care trebuie să fie apt, însă munca de lămurire nu a avut succes, iar scandalul a degenerat.

În incident au fost implicați șapte muncitori, iar ținta celui care a fost capul răutăților a devenit chiar… fratele său. A transformat o cărămidă în proiectil”, pe care a aruncat-o înspre el, lovindu-l.

Autoritățile au fost anunțate prin 112 cu privire la vacarmul pe care l-au creat bărbații, iar la fața locului au intervenit nu doar polițiștii, dar și jandarmii, pentru a calma spiritele. Cinci dintre scandalagii sunt buni de plată. Oamenii legii au dat patru amenzi de 200 de lei și una de 500 de lei, respectiv două avertismente, petnru tulburarea liniștii și ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.