SCM Politehnica a încheiat turul cu o victorie importantă împotriva Bacăului. Meciurile...

SCM Politehnica a încheiat turul cu o victorie importantă împotriva Bacăului. Meciurile continuă în luna cadourilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a câştigat un important duel de clasament în Liga Zimbrilor. Handbaliştii alb-violeţi s-au impus cu 25-21 în faţa Bacăului şi a încheiat prima parte a sezonului regular pe poziţia a 7-a. Timişorenii nu au avut un meci foarte uşor, au fost conduşi la pauză cu 13-11.

În ziua în care România a depăşit Ungaria dramatic la Mondiale, Poli a avut parte şi ea de puţin suspans. Alb-violeţii au fost conduşi de băcăuani, colegi de clasament înaintea ultimei runde, dar au reuşit să revină în sala UVT-Oituz, unde a revenit căci „Olimpia” a fost ocupată cu un alt eveniment.

Timişorenii au fost conduşi şi la trei goluri diferenţă în prima parte.


Iar la pauză scorul era 13-11 pentru moldoveni. Revirimentul a venit pe parcursul părţii secunde. Elevii lui Pero Milosevic au revenit rapid pe tabelă şi au luptat minute bune „umăr la umăr” cu oaspeţii băcăuani. Milos Dragas a fost în formă pentru bănăţeni şi a dus scorul la 20-17 în minutul 48 cu trei goluri la rând! Bacăul nu îşi spusese însă ultimul cuvânt în meci şi s-a apropiat periculos în minutele următoare. Desprinderea pentru gazde a venit în minutul 56, prin golul de 23-19 marcat de Cristi Fenici.

Următorul joc al alb-violeţilor va fi în optimile Cupei României, duminică, de la ora 12.00, cu divizionara secundă CSU Pitești în deplasare. Timişorenii au rămas pe 7 în prima ligă, cu 20 de puncte acumulate.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic 5 goluri, R. Şomlea 4, Cîmpan 4, Fenici 3, Dragas 3, Marjanovic 3, Sadoveac 3.

Daruri pe semicerc

Începând cu acest joc cei de la SCM Poli, împreună cu Academia de Handbal, strâng cadouri pentru copiii defavorizaţi cu ocazia apropierii sărbătorilor. Astfel, spectatorii sunt invitaţi să aducă jucării sau rechizite şi cu ocazia partidelor cu CSA Steaua (joi, 12 decembrie), cât şi la derby-ul timişorean din liga secundă dintre CNOPJ şi CSU Politehnica (duminică, 8 decembrie, ora 18.00, sala „Olimpia”). Lucrurile donate vor fi strânse în pauzele meciurilor de către „spiridușii” noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.