Măcinată de probleme, SCM Timişoara a cedat în fief-ul lui Dinamo. Pierdere...

Măcinată de probleme, SCM Timişoara a cedat în fief-ul lui Dinamo. Pierdere importantă şi în efectivul „leilor”

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” nu au putut să-şi continue seria de victorii la rând în campionat. SCM Timişoara a fost învinsă în această seară, de Dinamo, la Bucureşti, scor 76-84. Ghinionul alb-violeţilor e că pe finalul întâlnirii s-a accidentat şi unul dintre jucătorii importanţi – Mirel Dragoste.

Neplătiţi de trei luni, în marea lor majoritate, bănăţenii au încheiat în avantaj primul sfert din duelul rundei 11, scor 25-24.


La pauză însă dinamoviştii aveau o posesie în plus: 47-44. Echilibrul s-a menţinut şi pe parcursul sfertului 3, încheiat cu un fragil 67-65 în favoarea elevilor lui Tudor Costescu.

Din păcate pentru oaspeţii pregătiţi de Dragan Petricevic ultimele zece minute nu au decurs conform dorinţelor lor. Mai mult, „leii” au rămas şi fără unul dintre cei trei jucători care erau „la zi” cu banii, Dragoste ieşind accidentat de pe parchet. Altul dintre cei care se îndreptaseră către comisii pentru a-şi primii banii, Franklin, şi-a adus echipa la un punct (73-74) în spate, dar imediat a urmat coşul lui Milutinovic şi gazdele s-au îndepărtat pe tabelă. Acesta din urmă a fost şi cel mai bun marcator al alb-roşiilor, cu 20 de puncte.

Pentru „lei” Franklin jr (17 pt.) şi Brown (16), au fost principalii aducători de puncte. Bănăţenii au acum şase eşecuri înregistrate în acest sezon de elită.   Următorul meci al „leilor” în campionat va fi pe 4 ianuarie, acasă, cu U-BT Cluj. Între Crăciun şi Revelion bănăţenii mai au un meci, cu Piteşti, prima manşă din sferturile Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.