SCM Timişoara a învins-o pe SCMU Craiova şi în deplasare. Final de...

SCM Timişoara a învins-o pe SCMU Craiova şi în deplasare. Final de an bun pentru „Leii din Banat”

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a început să lege din nou succesele în acest sezon. „Leii din Banat” s-au impus în această seară pe terenul Craiovei, scor 84-69, după un meci pe care l-au dominat. Este a patra victorie consecutivă pentru alb-violeţi dacă includem şi jocurile din Cupa României.

Meciul din a doua rundă a returului a avut parte doar de un prim sfert foarte echilibrat, la capătul căruia timişorenii au fost câştigători la limită (24-23).


Din al doilea sfert bănăţenii au controlat tot mai mult ostilităţile. 48-37 a fost scorul de la care s-a reluat a treia parte. Una în care SCM Timişoara s-a distanţat cu încă 11 puncte. Gazdelor le-au revenit scriptic ultimele zece minute (19-12), dar victoria oaspeţilor nu a părut în niciun moment în pericol.

Sherwood Brown a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 24 de puncte şi 11 recuperări pentru SCM Timişoara. Ceilalţi realizatori ai vizitatorilor au fost: Franklin jr. – 19 puncte, Komatina 14, Pesakovic 9, Coconea 6, Mirkovic 6, Dragoste 3, Gorgermans 3. De partea cealaltă principalul realizator al celor de la SCMU Craiova a fost Gudul Omari Mulumba, cu 18 puncte puse pe tabelă.

SCM Timişoara s-a impus şi în tur în faţa oltenilor iar pentru elevii lui Dragan Petricevic urmează vineri, 13 decembrie, de la ora 18, meciul cu Steaua de pe teren propriu. Bănăţenii au obţinut până acum patru victorii din nouă partide în LNB.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.