O nouă victorie pentru „Leii din Banat”. E al doilea eşec în...

O nouă victorie pentru „Leii din Banat”. E al doilea eşec în două zile pentru „trupele” CSA Steaua la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a ajuns la trei victorii la rând în LNB după ce a trecut în această seară de CSA Steaua. „Leii din Banat” s-au impus cu 84-79 la capătul unui meci foarte echilibrat, decis practic la acţiunile din ultimul minut. E a doua victorie în două zile pentru trupele alb-violete în faţa reprezentantei Armatei.

Ieri, SCM Poli a învins-o pe CSA Steaua la handbal iar azi a venit rândul elevilor lui Dragan Petricevic să se imbună în faţa roş-albaştrilor la baschet. Echilibrul a fost cuvântul de ordine între baschetbaliştii alb-violeţi şi bucureşteni în această seară. Astfel, după un prim sfert acontat la limită: 22-20, a urmat unul pierdut la trei puncte diferenţă (17-20).

Partea a doua s-a reluat prin umare cu un ecart de un punct, în favoarea bucureştenilor, dar situaţia s-a schimbat în sfertul 3, adjudecat de bănăţeni, care au început ei ultima pătrime cu +1 punct pe tabelă (62-61).


Sfertul 4 a rămas animat şi cu nervi… Pesakovic şi-a dus echipa la opt puncte diferenţă, dar steliştii au replicat din nou, prin triţa lui Spasojevic, când mai erau trei minute şi jumătate din meci. Suspansul s-a menţinut până spre final. Harrel jr. a făcut 78-76. Steliştii au rămas şi la următoarele secvenţe la o singură posesie de alb-violeţi. Cu un minut şi cinci secunde pe ceas oaspeţii au avut şansa să egaleze la „libere”, dar Spasojevic a ratat prima execuţie. Finalul a fost cu erori de ambele părţi. Komatina nu a fost găsit cum trebuie pe atac, apoi Spasojevic a greşit din nou şi mingea a revenit „leilor” cu 24 secunde rămase. La capătul acţiunii Komatina a finalizat pentru 82-79. „Militarii” nu au încheiat cu bine nici ultima şansă iar Dragoste a concretizat de la „libere” la celălalt coş şi a stabilit scorul final.

Cel mai bun marcator al întâlnirii şi al jocului a fost Sherwood Brown, cu 25 de puncte. Ceilalţi realizatori ai SCM-ului au fost: B. Popa 15 puncte, Gorgermans 11, Komatina 10, Dragoste 9, Pesakovic 7, Franklin jr. 7. Radosav Spasojevic, cu 18 puncte, a fost coşgheterul Stelei. SCM Timişoara a ajuns în urma acestui succes la un record de cinci victorii din zece partide şi se situează în prima partea a ierarhiei elitei.

Ultimul meci din campionat în 2019 pentru SCM Timişoara va fi vineri, 20 decembrie, pe terenul lui Dinamo. Între Crăciun şi Revelion bănăţenii mai au un meci, cu Piteşti, prima manşă din sferturile Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.