Seară de funky blues cu echipa lui Adi Bărar „Barezze“, la Timișoara

Seară de funky blues cu echipa lui Adi Bărar „Barezze“, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni au parte de un eveniment special care îl va readuce „acasă“ pe Adi Bărar „Barezze“ pentru o porție de funky blues.

Acum doi ani, chitaristul şi liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a lansat albumul de blues „Hold on!“ , care include reinterpretări ale unor melodii din repertoriul unor artişti clasici precum JJ Cale, Fleetwod Mac, Willie Dixon, ZZ Top sau The Doors.


Pieseleau fost înregistrate alături de invitaţi ca Loris Negruţ (chitară şi clape), Claudia Negruţ (backing vocal) şi Teodor Pop (clape, hammond, pian). „Chiar dacă unii spun că blues-ul este un gen de nişă, mie nu mi se pare aşa. Dovada concretă o avem la concertele noastre, unde vine multă lume. Eu consider că blues-ul e la baza tuturor muzicilor, inclusiv a rock-ului“, a declarat Adi Bărar. Adi Bărar Band a luat naştere în anul 2009 din dorinţa liderului formaţiei Cargo de a se reîntoarce la rădăcinile stilului care a pus baza dezvoltării sale ca artist. Alături de Adi Bărar “Barezze”, la chitară şi voce, din band fac parte şi Kombell Cramba la bass şi Cristi Raţiu „Aciduţu” la tobe.

Concertul funky blues alături de Adi Bărar Band va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 22, la Taverna, iar biletele de intrare costă 45 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.