Sinucidere șocantă – președintele Asociației „Valea Dacilor” s-a spânzurat cu un tricolor,...

Sinucidere șocantă – președintele Asociației „Valea Dacilor” s-a spânzurat cu un tricolor, de 1 decembrie

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, Rareș Demian, a fost găsit spânzurat cu un tricolor de balustrada casei din localitatea hunedoareană Orăștioara de Sus, în dimineața zilei de 1 decembrie, anunță ziardehunedoara.ro. 

„Se fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani.


Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violență, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale. Cauzele morții vor fi stabilite în urma necropsiei cadavrului”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, conform sursei citate.

Pasionat de trecutul înaintașilor noștri, Rareș Demian, în calitate de președinte al Asociației „Valea Dacilor”, s-a implicat în organizarea de evenimente cu tematică istorică. Festivalul de reconstituire istorică „Frăția Lupilor”, care a ajuns la a treia ediție, a fost una dintre manifestările care l-au avut ca organizator. Împreună cu ansamblul de dansuri tradiționale, hunedoreanul a fost la Roma, unde a jucat Călușul la „Natale di Roma”, sărbătoare europeană dedicată fondării fostei Capitale a Imperiului Roman.

Sursă foto replicahd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.