Șofer prins băut pe străzile din Timișoara. Sute de amenzi date celor...

Șofer prins băut pe străzile din Timișoara. Sute de amenzi date celor indisciplinați în trafic

0
DISTRIBUIȚI

Sute de șoferi care au fost prinși la sfârșitul săptămânii trecute călcând pe bec în trafic sunt buni de plată, în luna cadourilor. Polițiștii din Timiș au dat peste 200 de sancțiuni contravenționale și au reținut zeci de permise de conducere.

Pe strada Mareșal Alexandru Averescu din Timișoara, polițiștii au depistat un bărbat de 48 de ani, care conducea deși se afla în stare avansată de ebrietate.


A fost supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru ai fi stabilită cu exactitate cantitatea de alcool consumată. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și i s-a retras dreptul de a șofa.

În perioada 6-8 decembrie, polițiștii de la Rutieră au dat 224 de sancțiuni contravenționale, 105 dintre ele fiind pentru cei care au depășit limita legală a vitezei. Au mai fost constatate 14 infracțiuni și retrase 29 de permise de conducere. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.