Apoliticul Sorin Grindeanu, invitat de onoare la ședința BPJ al PSD Timiș

Apoliticul Sorin Grindeanu, invitat de onoare la ședința BPJ al PSD Timiș

1
DISTRIBUIȚI

 

Mișcare surpriză după ce președintele PSD Timiș, Călin Dobra, și-a dat demisia din funcție și în locul său a fost numit deputatul Alfred Simonis – mâine a fost convocată o ședință a Biroului Permanent Județean pentru a se discuta despre cele întâmplate în ultima perioadă.


Invitatul de onoare al ședinței este Sorin Grindeanu, fostul președinte al PSD Timiș și actualul președinte apolitic al ANCOM. După ce a fost dat afară din partid de Liviu Dragnea, Grindeanu a rămas conectat cu primarii și, în culise, a existat un adevărat război cu Dobra. De altfel, Sorin Grindeanu este așteptat să se întoarcă în PSD, acesta vizând una din funcțiile din conducerea centrală a partidului. Singura necunoscută este când se va produce reîntoarcerea oficială în politică – la congresul din februarie sau în toamnă, înainte de alegerile parlamentare.

Surse din cadrul PSD Timiș susțin că pe lângă explicarea situației se va infirma categoric că Titu Bojin se va întoarce în partid pentru a candida la șefia consiliului județean așa cum își dorește. De altfel, chiar în ziua în care Dobra a demisionat, Titu Bojin și-a anunțat intenția de a candida, indiferent din partea cărui partid. Ședința este programată să înceapă la ora 11.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.