Stupoare pe internet, după ce un câine scos la plimbare a fost...

Stupoare pe internet, după ce un câine scos la plimbare a fost împușcat. Polițiștii fac cercetări

3
DISTRIBUIȚI
O fotografie cu un câine care a fost împușcat ieri după-amiază, într-o pădure aflată la marginea Timișoarei, între Ghiroda și Moșnița Nouă, a stârnit stupoare și indignare printre internauți, pe Facebook. Stăpâna și-ar fi scos patrupedul la plimbare, în pădure, atunci când un vânător l-a împușcat mortal.
O primă reacție a proprietarei a venit pe rețelele de socializare. Și-a fotografiat câinele care i-a fost alături și a transmis un mesaj. „Rămâi cu bine!!! Nu o să te uit în viața asta. Sper ca idiotului care te-a împușcat azi, în fața ochilor mei, să i se suspende cel puțin licența și permisul de vânătoare”, a fost mesajul lăsat de stăpână pe Facebook.

Patrupedul a fost împușcat în jurul orei 16.00, iar apoi, îndemnată și de prietenii de pe internet, stăpâna s-a adresat poliției în jurul orei 21.00, când a fost făcută o plângere.


Acum polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul.

„La IPJ Timiș există o plângere depusă. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și împrejurările care au dus la producerea incidentului”, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș. Conform legii, vânătorii au permisiunea de a împușca, pe un fond de vânătoare, orice câine hoinar, iar proprietarul poate fi chiar amendat, dacă i se constată neglijența.

3 COMENTARII

  1. Iar Balta cu Nuferi este fond de vanatoare?Exista un marcaj pentru asa ceva?Intreb pentru ca si eu fac plimbari pe acolo si ar trebui sa fiu in cunostina de cauza.
    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.