Suporterii lui ASU Politehnica strâng din nou daruri de Crăciun pentru familiile...

Suporterii lui ASU Politehnica strâng din nou daruri de Crăciun pentru familiile aflate în dificultate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Druckeria / Politehnica Timişoara

„Acţiunea de Crăciun” a druckerilor a ajuns la ediţia a 10-a în acest an. Suporterii timişoreni se mobilizează ca de fiecare dată în această perioadă pentru a oferi o bucurie copiilor şi familiilor cu venituri mici din zonele rurale. Sunt acceptate donaţii în bani, sânge şi bonuri, dar şi jucării la meciul de mâine dintre ASU Politehnica şi Pandurii Tg. Jiu.

În nouă ani de zile Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria” a adus o mică bucurie oamenilor din zonele mai sărace ale Banatului. „Acţiunea de Crăciun” organizată de fanii alb-violeţi a devenit o adevărată campanie umanitară, căci de-a lungul timpului a adus o mică bucurie de sărbători la peste 480 de familii, 1150 de copii şi s-a reabilitat de asemenea un salon de nou-născuţi la Maternitatea Bega.

Darurile cu origini alb-violete au ajuns astfel în peste 60 de sate iar în acest sezon se vor bifa noi locaţii pe harta dărniciei „huliganilor”.


Pentru ca totul să fie dus la bun sfârşit şi în acest an fanii cer sprijin. Astfel, până în data de 18 decembrie ei vor strânge donații din partea doritorilor, urmând ca în 19 decembrie să efectueze cumpărăturile necesare pentru familiie nevoiașe.

După sortare şi alte pregătiri prealabile, în zilele de 21 și 22 decembrie suporterii îşi vor intra în rol de Moş şi vor vizita satele ce vor fi selectate pentru Acţiunea 2019. Centrul de Copii și Juniori Politehnica Timișoara e parteneră a acestei campanii.

Încă de mâine, suporterii pot contribui cu ocazia jocului de la ora 14.00, cu Pandurii, ultimul din acest an al „Băieţilor în ghete”, cu jucării și bani. De asemenea în perioada următoare se poate dona sânge, bonuri şi alte sume în conturile asociaţiei Druckeria – (Beneficiar: Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, cont IBAN: RO76RZBR0000060012312108;). Donații se mai pot face şi la Marșul Eroilor care va avea loc luni, 16 decembrie; Pentru donații individuale se poate contacta nr. 0723951775. Şi există posibilitatea de a oferi contracte de donații pentru firme.

Mai multe detalii pot fi aflate la adresa: contact@sspolitehnica.ro sau la nr. de telefon 0723951775 (Adrian Seretan). Orice informaţii despre despre familii sau copii care au o situație materială sau financiară precară sunt binevenite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.