Tâlhari care au jefuit două bătrâne în Timișoara, prinși de polițiști

Tâlhari care au jefuit două bătrâne în Timișoara, prinși de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri bănuiți că ar fi atacat și jefuit două bătrâne pe 20 noiembrie, respectiv de Ziua Națională, au fost depistați de polițiști și duși la audieri.

„La data de 10 decembrie a.c în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timișoara au identificat doi tineri, de 18 și 20 de ani, din municipiul Timișoara, bănuiți de talharie calificată.


În fapt, la data de 20 noiembrie a.c., pe strada Gheorghe Lazar din Timișoara, persoane necunoscute au deposedat prin violență o femeie, în vârstă de 80 de ani, de geanta sa, care conținea obiecte personale în valoare de 1.750 de lei. La data de 1 decembrie a.c., la intrarea unui cămin de bătrâni situat pe strada Gheorghe Dima din municipiu, persoane necunoscute ar fi deposedat prin violență o femeie de 65 de ani de geanta sa”, a transmis IPJ Timiș.

Având în vedere probatoriul administrat, polițiștii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată pe numele celor doi tineri. Aceștia urmează să fie reținuți pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.