Tânăr fără permis, prins la volan, în Lugoj. Sute de sancțiuni date...

Tânăr fără permis, prins la volan, în Lugoj. Sute de sancțiuni date șoferilor din Timiș în această săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Șoferii indisciplinați au fost sancționați de polițiștii rutieri, care s-au aflat în trafic, pentru a combate principalele cauze de producere ale accidentelor. Au fost acordate peste 300 de amenzi, timp de patru zile, cele mai multe participanților în trafic care nu au folosit centurile de siguranță.

Un tânăr, participant în trafic, are probleme cu legea, după ce i s-a întocmit un dosar penal.


În vârstă de 19 ani, acesta a fost prins astăzi, 13 decembrie, când conducea, în Lugoj, deși nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În perioada 9-12 decembrie au fost acordate 317 sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați și au fost întocmite șapte dosare penale pentru infracțiunile rutiere. Dintre cei amendați, 72 de persoane au fost bune de plată pentru că nu au folosit centura de siguranță, iar 50 de șoferi pentru că au depășit limita legală de viteză.

Au fost reţinute în vederea suspendării 43 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.