Târgul de Crăciun din Timișoara, loc preferat de hoți. Un bărbat a...

Târgul de Crăciun din Timișoara, loc preferat de hoți. Un bărbat a fost prins după ce a furat mai multe bunuri

0
DISTRIBUIȚI

Continuă furturile în zona centrală a Timișoarei. După ce zilele trecute două persoane care au comis furturi într-o farmacie și într-un magazin alimentar au fost prinse de oamenii legii, de această dată un hoț a dat atacul la Târgul de Crăciun. A încercat să fure mai multe obiecte de la căsuțele aflate în Piața Victoriei, însă a fost reținut de oamenii legii.

Hoțul a fost depistat în jurul orei 18.00, după ce a sustras mai multe haine, ornamente și obiecte de podoabă de la căsuțele din Târgul de Crăciun amenajat în Piața Victoriei.


Este vorba de un bărbat în vârstă de 47 de ani din localitatea Motru, județul Gorj. Individul a fost identificat în baza descrierilor vânzătorilor de la târg, iar asupra sa au fost depistate și bunurile sustrase despre care a declarat că le-a furat pentru a le valorifica ulterior. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că în această perioadă extrem de aglomerată cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții societăților comerciale la bunurile aflate pe rafturi sau expuse spre vânzare pe tarabe, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.