Timișoreanul K-lu a lansat o piesă dedicată Radio Europa Liberă VIDEO

Timișoreanul K-lu a lansat o piesă dedicată Radio Europa Liberă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul K-lu, binecunoscut melomanilor din întreaga țară grație melodiilor sale care combină într-un mod cât se poate de interesant pasiunea sa pentru filmele românești cu muzica, a lansat o nouă melodie dedicată Radio Europa Liberă. „ÎIn vremuri întunecate , Radio Europa Libera era singura cale, prin care puteai să afli ce se întâmplă în țară și în străinătate. Acum nu mai emit în Fm și activează doar în mediul online (site, facebook, youtube etc.). După ce am vizitat platformele lor, a ieșit materialul Europa Liberă.


Vizionare Plăcută!“, spune artistul.

Anul acesta, K-lu a pus bazele unei noi formații care poartă numele de Undercover Orkestra, „debutul“ trupei având loc în cadrul TIMAF (Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania). „Orchestra sub acoperire“ beneficează de prezența dirijorului Răzvan Metea, conducătorul și coordonatorul Bigg Dimm a’Band, care este Big Bandul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Cei doi artiști au mai colaborat în trecut, în cadrul unor acțiuni desfășurate în cadrul evenimentelor Cluj Symphony Orchestra.

K-lu, pe numele lui adevărat Alin Constantin, promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. La începutul acestui an, K-lu a pus bazele proiectului Ken Pith, care-și propune să promoveze bass music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.