Timișorenii de la The Bandits au lansat melodia de debut VIDEO

Timișorenii de la The Bandits au lansat melodia de debut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

The Bandits este o trupă din Timișoara care combină genurile electro, rock, soul și hip hop, cu influențe balcanice. În spatele proiectului stau cinci artiști care provin din sfere muzicale diferite și sunt din zona de vest a țării, dar care nu vor sa își dezvăluie sau să își promoveze identitatea.

„Ne-am propus din start să nu hrănim orgolii, mai importantă este muzica pe care o producem și mesajul pe care vrem să îl trasmitem”, au spus membrii trupei.

„Land of Dracula” este prima piesa lansată de trupă, cu un „lyric video”, cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 decembrie.


Melodia este o combinație de nou și vechi, atât la partea instrumentală cât și la voci sau text. Versurile sunt o culegere de arhaisme rar întâlnite în muzica din România, iar videoclipul conține imagini filmate din dronă cu Munții Carpați.

Bandiții spun că urmează să mai lanseze o serie de single-uri și la vară vor ieși la o bere pe la festivaluri, așa că puteți să îi vedeți și să-i ascultați până atunci online, pe rețele. „Mulțumim pentru sprijin: imagine Munții Carpați, montaj Denis Moldovan, înregistrări și mixaj Remus Gașpar, mixaj și masterizare Mbee“, au transmis The Bandits.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.