Titu Bojin mai vrea un mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș:...

Titu Bojin mai vrea un mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș: „Merg la candidatură, nu are importanță din partea cărui partid”

0
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, directorul Administrației Bazinale de Apă Banat și consilier județean UNPR, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că va candida la alegerile de anul viitor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Titu Bojin a mai avut un astfel de mandat în perioada 2012 – 2016.

Merg la candidatură. Nu are importanță din partea cărui partid.


Eu cred că cu ajutorul dumneavoastră (n.r. presei), nu e problemă din ce parte candidez. Eu sper să câștig, a afirmat Titu Bojin.

Întrebat dacă sunt șanse să se întoarcă în PSD, Bojin a precizat scurt doar că există o astfel de posibilitate, dar și că a primit solicitări și de la alte partide.

Eu știu, probabil că există șanse (n.r. de a reveni în PSD), solicitări sunt din toate zonele politice pentru a mă alia. Am ținut să-mi respect statutul de consilier județean al UNPR pentru că știți că dacă făceam asta până la 1 ianuarie, putea să se piardă și calitatea de consilier. Probabil că în ultima jumătate de an, în ultimele cinci, șase luni nu se mai pune problema neapărat ca cineva să vrea să te dea afară din funcția de consilier. Ați văzut, m-am străduit și mă străduiesc în continuare să ajut cu tot ce pot eu activitatea consiliului județean, chiar dacă n-am fost atât de iubit de actuala conducere executivă a județului, a adăugat Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.