Titu Bojin nu se teme că va fi schimbat de la ABA...

Titu Bojin nu se teme că va fi schimbat de la ABA Banat: „Eu cred că Lae are un pic de minte, că nu e copil”

0
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, consilier județean UNPR, nu se teme că va fi schimbat din funcția de director al Administrației Bazinale de Apă Banat. Asta pentru că, susține Bojin, Nicolae Robu nu ar avea minte de copil și știe cât de grea este activitatea din cadrul instituției pe care o conduce.

Lae (n.r. Nicolae Robu) e și el la comandă la ora actuală, dar eu sunt convins că are și un pic de minte Lae, că nu e copil și știe cu ce se luptă Apele. Ar fi păcat să stricăm ce merge bine. Eu cred că Lae nu e chiar așa de copil și chiar așa venit în funcții politice sau administrative de ieri, a declarat Titu Bojin.

Totuși, Bojin susține că în cazul în care va fi schimbat din funcția de șef al ABA Banat, măcar să fie numită o persoană competentă.

Jobul este deschis, oricând poate să vină oricine. Eu mă chinui cât sunt aici și echipa care este lângă mine, fiecare dintre noi să ne facem treaba cât mai bine.


Sper că ne-am făcut-o foarte bine și sper că există nevoia de noi pentru ceea ce facem aici. Oricine vine și este pregătit să preia ABA Banat, foarte bine. Să nu vină dintre cei care au trecut prin fața clădirii și își doresc să fie directori. ABA Banat e o unitate tehnică, adică nu e doar cu un carnețel și cu o lege cu care poți să dai amendă când vrei, este puțin mai delicat. Cred că există dorință sinceră de a merge în continuare cu scopul închiderii unor proiecte care sunt deschise și nu cred că se pune problema, cel puțin deocamdată, pentru a putea discuta de schimbări, dacă se dorește ca lucrurile să meargă în mod normal, să fie duse la bun sfârșit, având în vedere proiectele începute. Sunt niște lucruri care sunt pornite, dar sigur poate sunt și oameni care pot să facă față la funcțiile pe care le avem noi aici, convins fiind că trebuie să fie oameni pregătiți, și să nu fie o schimbare doar de dragul schimbării, să fie cineva care să dea cu bățul în baltă, a precizat Titu Bojin. Conform listei întocmite de PNL Timiș și ajunsă în presă, locul lui Bojin ar trebui ocupat de consilierul local PNL, Ștefan Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.