Toni Dijmărescu a lansat un single de Crăciun alături de solistul trupei...

Toni Dijmărescu a lansat un single de Crăciun alături de solistul trupei Cargo, Adrian Igrișan și Flavius Suciu

0
DISTRIBUIȚI
Toni Dijmărescu a lansat un single de Crăciun

Toni Dijmărescu, muzician născut la Timișoara și stabilit de mai mulți ani în Germania, a lansat prin Universal Music România un nou single,“Joyful Christmas”, care redă starea pozitivă și bucuria sărbătorilor de Crăciun.

”Îmi aduc perfect aminte, aveam 15ani, deja cântam la chitară și ascultăm Jason Becker, Vinnie Moore și Joe Satriani, cu toții niște chitariști fabuloși, în timp ce împodobeam cu mama bradul înaintea Crăciunului. Când am fost aproape gata, mama mi-a zis, ”Toni, muzică asta e frumoasă, dar nu prea se potrivește cu Crăciunul” – și avea dreptate.


Sunt ceva ani de când vreau să compun o asemenea piesă și acum, cu ajutorul prietenilor mei Adi și Flavius, care m-au ajutat la părțile de clape, tobe și mai ales la producție, am reușit. Ne-ați face o mare bucurie dacă această piesă ar ajunge în casele și în sufletul vostru și va dorim tuturor sărbători fericite!”, spune Toni Dijmărescu.

La înregistrarea acestui single au participat ca invitați muzicienii Adrian Igrișan (solistul trupei Cargo) și Flavius Suciu (Reșița Rocks, Screaming Heads), iar artworkul a fost realizată de artista grafică Petra Martin (The Bipolar Disorder Project, Koneskin, The Pretty Dark).

Chitaristul Toni Dijmarescu s-a făcut remarcat de-a lungul carierei sale alături de artiști și trupe că Narcisa Suciu, Anca Neacșu, Călin Pop, Reșița Rocks, Screaming Heads, MarkOne1 & The Brothers, Rock n Ghenă, Desant sau Stonelight, cu aceștia din urmă înregistrând o piesă pentru albumul tribut dedicat trupei Goodbye To Gravity. După tragedia din clubul Colectiv, a lansat piesa ”#Goodbye”, destinată ajutorării victimelor incendiului și familiilor acestora, prin donarea câștigurilor rezultate din vânzări fundației Estuar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.