Triplă lansare de carte, sub semnătura aceluiași autor, la Biblioteca UPT

Triplă lansare de carte, sub semnătura aceluiași autor, la Biblioteca UPT

0
DISTRIBUIȚI

Eveniment deosebit organizat la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara. O triplă lansare de carte, toate purtând numele aceluiași autor, va avea loc în Sala Polivalentă, vineri, 6 decembrie, de la ora 11.00.

Autorul celor trei volume care urmează să fie lansate este profesorul Vlad Gaivoronschi, prezent, în fiecare dintre cărți, într-o altă ipostază. Evenimentul este organizat de Facultatea de Arhitectură și Urbanism.

„Arhitectura Celuilalt.


Tineri cu gânduri către lume”
, este un volum născut în urma celor patru ediții ale concursului cu același nume, care celebrează cele mai bune lucrări din cadrul acestora. Concursul „Arhitectura celuilalt” este o competiție de eseuri adresată studenților în domeniu, referitoare la statutul arhitectului în societate, Vlad Gaivoronschi fiind membru în juriul ultimei ediții.

„Designing the Profile of the Future Architect”, un proiect editorial internațional, s-a născut din provocarea adresată unui număr de 100 de arhitecți din 27 de țări de a defini profilul arhitectului viitorului. Unul dintre cei 100 de arhitecți intervievați este Vlad Gaivoronschi.

În „Office Design. Architecture Today”, cel de-al treilea proiect editorial, Vlad Gaivoronschi este prezent din postura de arhitect al unor edificii reprezentative pentru care a și fost recompensat cu numeroase distincții naționale și internaționale: City Business Center din Timișoara și The Office din Cluj Napoca. Volumul reunește prezentări ale celor mai reprezentative clădiri de birouri, dar și noile tendințe în domeniul designului acestor spații, în contextul celei de-a patra revoluții industriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.