Un fost liberal, atac devastator la Robu: ”Luceafărul din Bocsig minte cum...

Un fost liberal, atac devastator la Robu: ”Luceafărul din Bocsig minte cum respiră (…) Asumă-ți, ipocritule, ceea ce vrei sa faci”

7
DISTRIBUIȚI

Ciprian Jichici, fostul consilier local PNL, care a plecat din partid din cauza modului în care este condusă filiala Timiș, a lansat, aseară, un atac dur la adresa lui Nicolae Robu după declarațiile acestuia legate de numirile pe criterii politice a șefilor din serviciile deconcentrate de la Digi 24.

”Când am plecat din PNL am spus că luceafărul din Bocsig minte cum respiră.


Mă trezesc acum, la ora de prime time, cu confirmarea inregistrată. Așa, pentru posteritate. Prietene, vrei să schimbi pe criterii politice tot ce se poate schimba în Timiș și Timișoara? Este ok. Nu ești nici primul, nu vei fi nici ultimul. Vrei să pui toți curățătorii de scame viitoare din partid, cei mai multi fără o minimă experiență în domeniile respective? Este ok. Nu ești nici primul, nu vei fi nici ultimul”, a scris Jichici pe pagina sa de Facebook.

Acesta a susținut ”ce mă deranjează, și m-a deranjat întotdeauna, este că minți și ești ipocrit. Te crezi pe cai atât de mari că ai ajuns să o faci in direct, la tv. Asumă-ți, ipocritule, ceea ce vrei sa faci, cu subiect și predicat. Fii bărbat. Fii învingător. Rupe tot, dar nu ne lua pe toți de proști cu minciunile tale străvezii, că nu ține. Ce zici?”

7 COMENTARII

  1. Felicitări ! Acesta este adevărul pur ! Ne ia pe toți de proști ! A numit în posturi de conducere niște nătângi incapabili , buni doar pe post de curățitor de scame ! Sper ca opinia publică să se mobilizeze și la următoarele alegeri să-l aruncăm și sa tragem apa după el .

  2. Ciprian Jichici, de ce e o.k. sa schimbi totul pe criterii politice si nu de competenta? Ca oamenii aia trebuie sa respecte legea, nu politica partidului. De ce e o.k. sa pui in functii „curatatorii de scame”? De ce nu te revolti ca imbecilul de Robu nu e nici primul nici ultimul care procedeaza asa? Din cate imi amintesc, nici tie nu ti se prea ajungea cu prajina la nas pe cand aveai functii, nu-i asa?

  3. Cipriane acum dacă ai întrat în horă, joacă tare pană la capăt și mai dă și de altele care le ști. Noi știm ca mai ști și alte chestii urâte de Crăcănel așa că curaj până la capăt ca să poți fi apreciat. Așteptăm!!!!!!!

  4. Bravo ! Feclicitari , Ciprian ! De oameni ca tine avem nevoie ! Stim toti cum ai plecat din PNL, ai fost prea istet pentru Luceafar ! Bravo,Ciprian !

  5. E nervos deoarece are dreptate….Robu distruge orice concept de corectitudine si face muuuult rau PNL Timis…..lumea a votat PNL pentru Iohannis , nu pentru Robu, pe care nici macar membrii PNL nu il mai suporta, ci numai clientela lui abonata constant la banii publici….si prietenii lui de concedii, cei care ii sponsorizeaza familia in concedii, unde banii nu pot fi verificati !!! Un securist si Robu asta,se pare, ce mai tura-vura !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.