Un tânăr și-a distrus Mercedes-ul, după ce a intrat cu el în...

Un tânăr și-a distrus Mercedes-ul, după ce a intrat cu el în stâlp, pe o șosea din Timiș UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Accident rutier în Timiș, în prima parte a zilei. Un tânăr și-a distrus Mercedes-ul pe care-l conducea, după ce a intrat cu el în stâlp, la intrarea în localitatea de frontieră Cenad.

Bărbatul aflat la volan conducea dinspre Sânnicolau Mare, înspre vamă.


La un moment dat, la intrarea în Cenad, a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul marca Mercedes în stâlp.

În urma impactului a rezultat o victimă, care a suferit răni la nivelul brațelor. Autoturismul a fost distrus în proporție semnificativă. La fața locului au intervenit echipaje ale ambulanței, poliției, dar și pompierii. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE Un bărbat de 23 de ani a condus dinspre Sânnicolau Mare spre Cenad, iar la un moment dat s-a angajat într-o depășire chiar când o mașină din fața sa a virat la stânga. Pentru a evita impactul, tânărul cu Mercedesul a ieșit în afara părții carosabile, unde a acroșat cu oglinda un pieton și apoi a intrat într-un stâlp. Pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital cu o mână ruptă, în timp ce șoferul a scăpat nevătămat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.