Vestea proastă primită de Marian Vasile, în ajunul Crăciunului, de la colegii...

Vestea proastă primită de Marian Vasile, în ajunul Crăciunului, de la colegii din PLUS

3
DISTRIBUIȚI

Scandalul din filiala PLUS Timiș este departe de a se fi terminat după ce președintele filialei Cătălin Șipoș a demisionat din funcție, invocând motive personale, dar recunoscând și conflictul cu fostul liberal Marian Vasile care vrea să candideze la Primăria Timișoara și care a refuzat să se retragă din cursa internă, pentru a evita tensiunile cu partenerii din USR, care deja au anunțat candidatura lui Samuel Dominic Fritz.

A fost organizată o consultare internă prin care cei din PLUS Timiș au fost întrebați dacă sunt de acord cu candidatura acestuia.


Conform datele intrate în posesia PRESSALERT.ro, Marian Vasile a primit un vot negativ, 229 fiind împotrivă, 219 pentru și 22 de abțineri de la cei care au participat la votul consultativ, adică 50,6% din totalul membrilor. Cu toate acestea, Marian Vasile își face masiv campanie pe Facebook, după modelul Nicolae Robu, cel care l-a scos în față când a ajuns primar, cu mesaje sponsorizate despre viziunea sa asupra dezvoltării Timișoarei.

Din partea PLUS Timiș, Biroul Județean al Filialei Timiș, Coordonatorii Regionali ai Regiunii Vest a fost transmis presei un comunicat în care se susține că ” PLUS Timiș are mai mulți candidați pentru Primăria Timișoara, cât și pentru Consiliul Local Timișoara, dar și pentru alte localități din județ. Cu aceasta ocazie vă invităm să discutam despre candidații PLUS și despre candidații Alianței pentru alegerile locale după finalizarea procesului intern de desemnare, spre sfârșitul lunii Ianuarie 2020. (..) Demisia domnului Cătălin Șipoș a fost determinată de motive personale, fără nicio legătură cu Marian Vasile sau cu alte neînțelegi din interiorul filialei. Îi respectăm această decizie și îi mulțumim și pe această cale pentru contribuția de până acum, cât și cea viitoare la construcția PLUS. Biroul Filialei Județene, împreună cu Coordonatorii Regionali, vor stabili structura interimară a PLUS Timiș, până la următoarele alegeri ale Biroului Filialei Județene PLUS”.

3 COMENTARII

  1. Pe surse de incredere miscarea lui Marian VAsile a fost conceputa, creata si coordonata de mintea intunecata a lui Robu Nicolae. Aceasta miscare isi dorea sa destabiliseze unitatea USR-PLUS astfel incat sansele lui la pdimarie sa creasca. Mare golaneala in creierul bolnav a lui Robu. Recunosc ca partial a reusit…. Vedem ce urmeaza… Ori eliminarea lui M Vasile din politica ori revenirea lui la PNL.

  2. Ce partid e ăsta, plin de oportuniști, Plus traseiști
    In afară de USR nimeni luptă contra PSD, nu am văzut niciun plușat să se lupte cu corupții, stau in umbra usr-istilor si iasă doar la prins posturi grase. Plus-Profitori

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.