Agențiile turistice au pus în vânzare pachetele de Paște și 1 Mai

Agențiile turistice au pus în vânzare pachetele de Paște și 1 Mai

0
DISTRIBUIȚI

Agențiile turistice au pus deja în vânzare pachetele de Paște, 1 Mai și vară 2020, rezervările efectuate în ianuarie și începutul lunii februarie având discounturi de 20-30%, potrivit președintelui Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Corina Martin.

„Tichetele de vacanță îi trimit pe români în destinațiile românești, ceea ce determină creșterea cererii pentru stațiunile turistice și orasele din România. Se vând, deci, foarte bine, pachetele de Paște în Bucovina, Maramureș, Transilvania, Gorj și Banat, dar și în Delta Dunării și pe Litoralul românesc.


Agențiile de turism au, pentru vânzări efectuate în ianuarie și început de februarie, discounturi de 10-20% pentru pachetele de Paște și chiar și de 30% pentru 1 Mai și Vara 2020 pe Litoral, mai ales. În plus, numai dacă vă duceti tichetele de vacanță la o agenție de turism, puteți include în pachetul turistic nu doar cazare, ci și masă, servicii de spa și tratament, excursii și tururi locale în destinație, intrarea la muzee, castele și obiective turistice sau bilete de acces la festivaluri și evenimente”, arată Corina Martin, președintele FAPT, într-o postare pe pagina de Facebook a Federației.

Martin mai precizează că în destinațiile de agroturism, pachetele de Paște includ tradiții și mese îmbelșugate, în hoteluri și pensiuni care asigură servicii pentru toate bugetele și preferințele.

„Litoralul românesc și Delta Dunării vor fi o alternativă excelentă pentru turiștii care, altădată, preferau Bulgaria, de exemplu. Pachetele de Paște pe Litoralul românesc au valori între 300 și 600 RON/persoană, pentru sejururi de 3 sau 4 nopți, în hoteluri de 3 și 4 stele și includ, adesea, transferul la Slujba de „Lumină de la malul mării”, un tur la Mănăstirile din nordul sau din sudul Dobrogei și chiar și o plimbare cu o gondolă venețiană, în Portul Tomis, pe lângă serviciile de cazare și masă. Paștele 2020 în Romania va aduce un număr foarte mare de rezervări, un grad aproape de maxim în unitățile de cazare și încasări și venituri consolidate pentru operatorii din turism”, spune Corina Martin, președintele FAPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.