ALERTĂ Un deținut de la Penitenciarul Timișoara a evadat de la un...

ALERTĂ Un deținut de la Penitenciarul Timișoara a evadat de la un punct de lucru UPDATE A fost capturat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1123130537">

Alertă la Penitenciarul din Timișoara după ce în această dimineață, în jurul orei 7.30,  s-a constatat că un deţinut a evadat. Kovacs Sandor Gyorgy, în vârstă de 36 de ani, era condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta lucra în regim deschis și a părăsit punctul de lucru exterior Fan Curier.

” În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, se arată în comnicatul Poliției de Frontieră.

Fugarul riscă acum o nouă pedeapsă de la  șase luni la trei ani de închisoare.Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelați numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timișoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

UPDATE Evadatul a fost capturat în localitatea Ianova, urmând să fie dus în penitenciar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.