Amenzi pentru șoferii care au parcat pe pistele de biciclete, în zona...

Amenzi pentru șoferii care au parcat pe pistele de biciclete, în zona centrală a Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-194256351">

 

Aflați într-o continuă vânătoare după locurile de parcare, prea puține în multe zone ale orașului, șoferii aleg să parcheze neregulamentar în multe dăți, riscând astfel amenzi de câteva sute de lei. În zona centrală, celor care au parcat pe pistele de biciclete au fost sancționați. Zeci de amenzi au fost acordate de polițiștii locali.

Oamenii legii au aplicat în luna ianuarie 43 de sancțiuni contravenționale, în cazul șoferilor care au parcat mașinile pe pistele pentru bicicliști din zona centrală, dar și în alte zone din oraș. Amenzile pentru astfel de fapte sunt între 290 și 725 de lei și 2 sau 3 puncte de penalizare la permis.

Poliția Locală atrage de asemenea, atenția conducătorilor auto să respecte legislația referitoare la oprire și staționare și să țină cont de indicatoarele și marcajele rutiere pentru a evita sancțiunile și chiar ridicarea autovehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.