Amenzi record date la Timișoara, într-o săptămână, celor care abandonează gunoaie pe...

Amenzi record date la Timișoara, într-o săptămână, celor care abandonează gunoaie pe domeniul public

0
DISTRIBUIȚI

Amenzi record acordate la Timișoara, în lupta cu cei care-și abandonează deșeurile pe domeniul public. Într-o singură săptămână au fost acordate sancțiuni totale de 24.000 de lei, fiind prinse cu ajutorul camerelor de supraveghere șapte persoane care și-au abandonat mizeria pe domeniul public.

Camerele de supraveghere instalate în mai multe zone ale Timișoarei îi ajută pe polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului. Săptămâna trecută au fost depistate șapte persoane, care au aruncat gunoaie pe stradă.

Două dintre ele au fost amendate cu 6000 de lei, iar celelalte cu câte 3000 de lei.


Cele mai multe cazuri au fost constatate pe străzile Mihai Viteazul cu Madgearu, Intrarea Castenilor cu Hărniciei, Corbului și Liviu Rebreanu.

Poliția Locala Timișoara reamintește faptul că, în ciuda eforturilor de prevenire a abandonului de deșeuri pe domeniul public, materializate prin împărțirea a 20.000 de flyere de informare cu privire la sancțiunile pe care le riscă persoanele care abandonează deșeuri, a notificărilor înmânate pe cartiere asociațiilor de proprietari și persoanelor fizice, a informării populației prin intermendiul a zeci de comunicate pe această linie publicate de mass-media, încă se aruncă deșeuri la colț de stradă. Polițiștii locali acționează zilnic în teren pentru depistarea celor care nu respect legislația în domeniu pentru a contribui astfel la menținerea unui oraș curat și civilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.