Amenzi usturătoare pentru cei care au abandonat deșeuri pe stradă, la Timișoara

Amenzi usturătoare pentru cei care au abandonat deșeuri pe stradă, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

La Timișoara se duce o luptă zilnică, aproape continuă, cu nesimțiții care abandonează gunoiul pe străzi. În urma lor rămân adevărate rampe de gunoi, care transformă zona într-un loc mizerabil. În ultimele zile au fost identificate patru astfel de persoane, iar amenzile au fost de cel puțin 3.000 de lei de persoană.

Cea mai mare amendă a primit-o un bărbat care a abandonat deșeuri de mari dimensiuni pe intersecția străzilor Romulus și Grofșoreanu. 6.000 de lei a fost sancțiunea primită de acesta.

Zilele trecute au fost surprinse alte trei persoane cu ajutorul camerelor de supraveghere.


Cazurile au fost întâlnite pe străzile Plevnei, Brașov și J. Preyer. Fiecare au fost sancționate cu 3.000 de lei și au fost puse să-și stârngă deșeurile.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au continuat și în acest an să acționeze în teren pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, atât în cazurile în care aceste persoane sunt surprinse în timpul patrulărilor efectuate în teren, cât și ca urmare a imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din oraș, acestea fiind de un real sprijin în surprinderea celor care abandonează deșeuri pe domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.