Aniversare pentru Alexandra Maria Hojda

Aniversare pentru Alexandra Maria Hojda

0
DISTRIBUIȚI

Solista Alexandra Maria Hojda, o figură cunoscută în muzica autohtonă, împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 30 de ani, ocazie cu care îi urăm un călduros „La Mulţi Ani!”.

Alexandra Maria Hojda s-a născut la Sighetu Marmației și a devenit cunoscută grație concursurilor Megastar, X Factor și Vocea României. Spre deosebire de mulți alți artiști care parcurg ruta „provincie – București“, artista a ales ruta inversă: s-a mutat definitiv în Timișoara, din Capitală.


Pentru a fi mai aproape de colegii ei din The TM Groove, dar nu numai…

„De un an de zile, tot cântând cu băieții, am tot venit în Timișoara. Mi-a plăcut foarte mult orașul, mi-a plăcut faptul că sunt mai mulți oameni zâmbitori și calzi aici și faptul că sunt multe parcuri, că e mai multă liniște. Aveam nevoie de foarte multă liniște, simțeam că Bucureștiul mă încarcă cu foarte multă energie negativă și am zis că… gata, nu mai pot… Știu că se zice că Bucureștiul dă ora exactă în muzică, dar cred că în momentul ăsta se poate face muzică de oriunde ai fi. Atâta timp cât îți dorești să faci un lucru îl poți face de oriunde ai fi. În Timișoara sunt niște muzicieni foarte faini și foarte buni. Faptul că i-am cunoscut pe Horea, Florin, Mircea, Aurel… sunt foarte încântată. Mi-a dat încredere că mai există și trupe în țara asta. Că-n București toată lumea cântă cu toată lumea și e foarte greu să îți formezi o trupă. Mi se pare că există mai mult respect față de ideea de trupă aici“, spunea Maria în vara anului 2018.

Foto: Radu Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.