ASU Politehnica, aproape de a înregimenta un nou tânăr. Un junior titular...

ASU Politehnica, aproape de a înregimenta un nou tânăr. Un junior titular se pregătește cu o echipă de Liga I

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” ar putea trece prin schimbări importante la capitolul U19 în această iarnă. Absent de la reunire, mijlocaşul Călin Popescu a fost rechemat la Sepsi Sf. Gheorghe. În schimb, ASU Politehnica îl va păstra pe Liviu Godin, jucător tânăr sosit pe Bega după despărţirea de Gloria Buzău.

Popescu (18 ani) a avut evoluţii bune la alb-violeţi în tur, când a sosit sub formă de împrumut de la covăsneni.


Antrenorul Leo Grozavu a dorit să-l vadă pe puştiul originar din Braşov iar acesta face parte din lotul deplasat de Sepsi în Antalya. Nu e exclus însă ca după acest stagiu mijlocaşul lateral să revină la ASU Poli.

Între timp timişorenii tratează pentru înregimentarea atacantului Liviu Godin (20 ani), care a evoluat în prima parte a sezonului la Buzău. Jucătorul aparţinea de academia Sport Team din Bucureşti. El a sosit mai întâi în teste, dar l-a mulţumit pe antrenorul Octavian Benga.

ASU Politehnica l-a mai testat şi pe spaniolul Rodrigo Navas Villanueva (24 ani), jucător de profil ofensiv de la RSD Alcala, eşalonul al patrulea spaniol. Jucător de picior stâng care a arătat potenţial în pregătire. În mod inedit, consulul Spaniei la Timişoara, Jose Miguel Vinals Arino, l-a prezentat pe propria pagină pe jucător ca o nouă achiziţie a alb-violeţilor, totuşi oficialii clubului nu parafase încă nicio înţelegere cu jucătorul.

Cu alb-violeţii s-a mai pregătit un fundaş lateral sârbo-german. E vorba de Borisav Zlataric (19 ani), crescut inclusiv la Augsburg, ultima dată la Borgfeld (L5- Bremenliga), dar acesta nu i-a impresionat pe antrenorii lui ASU Poli.

Octavian Benga va mai miza în mini-retur pe un tânăr nou, Nicolae Sofran, jucător de bandă adus de la fosta sa echipă, CSC Ghiroda.

ASU Politehnica va disputa primul test al iernii cu Pobeda Star Bisnov (Dudeştii Vechi, L4 TM), sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 11, pe terenul sintetic de la Baza 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.