ASU Politehnica a încheiat prima săptămână de pregătire cu nume noi. Alb-violeţii...

ASU Politehnica a încheiat prima săptămână de pregătire cu nume noi. Alb-violeţii testează un tânăr de la Gloria Buzău

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: SCM Gloria Buzău

„Băieţii în ghete” au încheiat o săptămână de antrenamente în noul an. ASU Politehnica a realizat patru transferuri până acum, dar a primit şi câţiva jucători în probe în ultimele zile. Printre cei rămaşi în continuare „sub observaţie” e atacantul Liviu Godin, care nu a mai intrat în planurile Gloriei Buzău după Revelion.

Godin, care va împlini 20 de ani pe 1 februarie, e unul dintre jucătorii pe care ASU Poli îi testează. Tânărul atacant a avut doar patru apariţii în prima parte a campionatului la Buzău sub comanda lui Ilie Stan, care a renunţat la mai mulţi jucători în iarnă.


Originar din Chitila, de lângă Bucureşti, Liviu Godin aparţinea de Sport Team, formaţie din Capitală.

Cu timişorenii s-au pregătit şi alţi jucători de-a lungul săptămânii, dar aceştia au şi plecat între timp, în principal pentru că nu au impresionat. Cu alb-violeţii s-a antrenat şi Florin Burghele, tânăr atacant care s-a format la Centrul Naţional de Pregătire Timişoara şi care a fost la „U” Cluj în tur, dar şi un jucător belgian. În continuare e testat un jucător spaniol, în timp ce ghanezul anunţat ca posibilă ţintă încă de la reunire încă nu a primit viza şi mai e aşteptat până la începutul săptămânii viitoare. „Au fost ceva jucători, nu m-au mulţumit, foarte repede mi-am dat seama că nu avem nevoie de ei”, a spus Octavian Benga despre trialiştii care au şi făcut cale întoarsă.

În altă ordine de idei la opt zile de la reluarea pregătirii „Băieţii în ghete” nu au avut probleme medicale, doar Mario Contra, cu mici dureri la spate, a lipsit de la ultimele şedinţe, dar e aşteptat să revină rapid. ASU Politehnica va disputa primul amical al iernii peste opt zile cu divizionara D din Dudeştii Vechi, Pobeda Star Bisnov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.