ASU Politehnica a intrat în cantonament cu doar 22 de jucători. Un...

ASU Politehnica a intrat în cantonament cu doar 22 de jucători. Un nume nou dat ca și sigur la alb-violeţi lipseşte

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” se pregătesc începând de azi în regim centralizat pe plan local. Dintre jucătorii care încă nu semnaseră oficial cu ASU Politehnica şi care au evoluat în amicalul cu Pobeda a rămas sub comanda lui Octavian Benga pentru această perioadă doar Rodrigo Navas Villanueva, semn că mijlocaşul spaniol a ajuns la un acord cu alb-violeţi.

În total doar 22 de jucători au intrat în cantonament.


În mod surprinzător lipseşte tânărul atacant Liviu Godin, care îl mulţumise în pregătiri pe tehnicianul timişorenilor. Pe lângă ex-buzoian, nici Dragoş Coroiu nu a rămas la echipă. Fundaşul stânga care aparţine de ASU Poli îşi va continua perioada de împrumut la Dumbrăviţa, în Liga a III-a.

Alb-violeţii sunt cazaţi la Casa Politehnicii nr. 2 în această perioadă de pregătire mai intensă, cu câte două antrenamente pe zi, pe arena „Ştiinţa” şi Baza 2. Variantă de cantonament care a mai fost aleasă de cei de la ASU Poli şi în sezoanele precedente. Stagiul se va încheia miercuri, 5 februarie. Până atunci, elevii lui Tavi Benga vor susţine un nou amical, al doilea al perioadei, în compania fostei echipe a „principalului”, divizionara C CSC Ghiroda, joc programat sâmbătă.

Lotul din cantonament

Portari: Murariu, M. Contra, Borbei

Fundași: Jurj, Sofran, Mera, Scutaru, Coadă, Cherecheș, Motreanu

Mijlocași: Dros, Vidrăsan, D. Radu, Manea, Săulescu, B. Vasile, Trip, D. Codrea, Navas, Ignea

Atacanți: Axente, Al. Pop

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.