ASU Politehnica se reunește mâine și se va pregăti doar pe plan...

ASU Politehnica se reunește mâine și se va pregăti doar pe plan local. Echipe sârbeşti printre adversarele alb-violeţilor în teste

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” au programată mâine prima şedinţă de pregătire din anul 2020. ASU Politehnica nu va pleca în această iarnă din zonă, cantonamentul va fi efectuat pe plan local iar adversarii din amicale vor fi de asemenea din regiune. Până acum sub comanda antrenorului Octavian Benga au fost anunţate trei nume noi.

Alb-violeţii se reunesc mâine, de la ora 16.00 la Baza 2 a Politehnicii. Deşi „principalul” Tavi Benga şi-ar fi dorit un stagiu extern, formaţia susţinută de suporteri şi-a protejat bugetul fragil în comparaţie cu grupările din vecinătate. Foarte multe divizionare secunde, inclusiv cele din zona vestică şi-au anunţat stagii în Turcia. Pentru „Băieţii în ghete” însă cantonamentul va fi la baza proprie în perioada 27 ianuarie – 5 februarie.


De altfel, în această perioadă fanii se străduiesc să atragă mai multe fonduri, inclusiv prin clasicele formulare 230.

Programul de jocuri amicale, prin urmare, nu e unul impresionant nici în această pauză competiţională pentru ASU Politehnica. Conform „hârtiei” cel mai solid nume de pe listă e cel al al sârbilor de la FK Zemun, locul 13 în eşalonul secund. Meci care se va disputa în săptămâna premergătoare derby-ului cu Rapid, primul joc oficial din noul an, în condiţiile în care alb-violeţii vor sta în prima etapă din 2020 prin retragerea celor de la Daco-Getica. În rest, partenerii din teste ai bănăţenilor sunt de ligă inferioară.

După prima săptămână de antrenamente pe 18 ianuarie ASU Poli va avea un joc şcoală. O săptămână mai târziu timişorenii îşi reîntâlnesc o veche cunoştinţă din judeţ – Pobeda Dudeştii Vechi. Celelalte teste ale iernii vor fi cu: Ghiroda (1 februarie), Fortuna Becicherecu Mic (5.02), Dumbrăviţa (8.02), Radnicki Zrenjanin (Serbia L3, 12.02), Şoimii Lipova (15.02) şi Zemun (22.02).

Printre noutăţile iernii la cea mai bine clasată timişoreană se numără atacantul Alex Pop (Viitorul Tg. Jiu), Dragoş Săulescu (Reşiţa) şi Dorin Codrea (Dumbrăviţa). În ceea ce priveşte plecările, pe lângă tinerii Ad. Lazăr şi Piţigoi, care vor evolua sub formă de împrumut în Liga a III-a, timişorenii se vor despărţi probabil de Ad. Ungureanu şi Marvin Schieb, conform Radio Timişoara cel din urmă va fi jucătorul colegei de eşalon FK Csikszereda. De la reunirea Politehnicii va lipsi sigur internaţionalul moldovean Cristian Dros, care a fost selecţionat în premieră la prima reprezentativă de seniori de peste Prut. Moldova are azi un meci amical în compania Suediei la Doha, în Qatar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.