Bărbat dat dispărut, găsit mort într-un canal. A fost ucis la comandă

Bărbat dat dispărut, găsit mort într-un canal. A fost ucis la comandă

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat dat dispărut de câteva zile, în Bihor, a fost găsit omorât într-un canal colector. Anchetatorii bănuiesc că bărbatul a fost ucis de două persoane din familia sa, la comanda iubitei sale.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor transmis, vineri, scandalul a izbucnit pe fondul unei stări conflictuale mai vechi.

În 4 ianuarie, doi suspecţi l-au lovit pe Cordoş Nicolae Vasile cu un sucitor de lemn şi cu un levier, iar bărbatul a murit din cauza loviturilor primite.


Apoi, suspecții au cumpărat sodă caustică dintr-un magazin din Oradea, au dus trupul bărbatului în satul Berechiu și l-au aruncat într-un canal colector.

Anchetatorii susțin că înainte de a arunca trupul bărbatului, suspecţii au aruncat soda caustică pe capul bărbatului, în așa fel încât acesta să aibă fața descompusă și să nu fie recunoscut în cazul în care e găsit.

Apoi, polițiștii din localitatea Girişu de Criş au fost sesizaţi de către iubita lui Cordoș cu privire la dispariţia acestuia.

Femeia și cei doi suspecți au fost reținuți, vineri, pentru 24 de ore, pentru omor, instigare la violenţă în familie, violență în familie și profanare de cadavre şi morminte, urmând să fie prezentați Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.