Bărbat dintr-un sat din Timiș, dat dispărut. Sună la 112 dacă l-ai...

Bărbat dintr-un sat din Timiș, dat dispărut. Sună la 112 dacă l-ai văzut UPDATE Bărbatul rătăcit din cauza ceții a fost găsit

1
DISTRIBUIȚI

Dispariție în Timiș. Un bărbat în vârstă de 59 de ani este de negăsit. A fost văzut ultima dată ieri, în data de 7 ianuarie, când a plecat de la domiciliul său din satul Șipet, comuna Tormac.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale fac cercetări pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din Șipet, care a fost dat dispărut.


Francisc Biro a plecat marți, 7 ianuarie, de acasă, și nu a mai revenit până în prezent.

Dispărutul are 1,80 metri înălțime, 70 de kilograme, constituție atletică, păr castaniu închis și ochii verzi. La data dispariției purta pantaloni de tip sport de culoare închisă cu dungi de culoare verde, geacă de culoare gri, ghete de culoare maro și căciulă de culoare negră.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Bărbatul de 59 de ani din Timiș, rătăcit marți din cauza vremii, a fost găsit miercuri pe un câmp. La căutări au participat șapte poliţişti și opt jandarmi.

Francisc Biro, în vârstă de 59 de ani, din comuna Tormac, județul Timiș, a plecat de acasă marți și nu a mai revenit. Bărbatul rătăcit din cauza ceții dense a fost găsit miercuri pe un câmp de lângă satul Duboz.

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, bărbatul se rătăcise și nu mai știa să ajungă acasă. A fost găsit teafăr și nevătămat”, au anunțat polițiștii timișeni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.