Bateristul Roman Lomtadze susține un one man show de neratat la Timișoara...

Bateristul Roman Lomtadze susține un one man show de neratat la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Artistul american de origine georgiană Roman Lomtadze va susține un one man show de neratat la Timișoara, evenimentul urmând să se desfășoare duminică 19 ianuarie de la ora 20 la Capcana.

Roman Lomtadze s-a născut în Georgia, la Tbilisi, dar a crescut în Republica Cehă, unde a absolvit conservatorul de stat din Praga. La scurt timp după terminarea școlii, a început să facă turnee și înregistrări cu cele mai mari trupe și artiști din Cehia, Slovacia, Polonia și multe alte țări din zonă.


În 2007 a decis să se mute la Los Angeles. Din anul 2018 este bateristul formației Daron Malakian and Scars On Broadway. Daron Vartan Malakian este chitaristul și compozitorul formației americane System of a Down. Lomtadze face parte și din formația Octavision, grup format în Los Angeles în 2016 al cărui prim single, „Three Lives“ l-a avut ca invitat special pe legendarul basist american Victor Wooten.

Roman Lomtadze susține un concert complet la tobe și percuții, folosind calculatoare și loop-uri încărcate cu instrumente suplimentare. Muzica sa originală conține o combinație foarte unică de folk georgian, amestecat cu rock, metal, muzică electronică și multe alte genuri. Spectacolele artistului sunt pline de ritmuri puternice energice, ritmuri și vibrații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.