Concert rock împotriva drogurilor la Timișoara: Alternative

Concert rock împotriva drogurilor la Timișoara: Alternative

1
DISTRIBUIȚI
Formația Allover va susține un concert în cadrul acestui eveniment special

În  ultimii ani numărul adolescenților si tinerilor consumatori de substanțe psihoactive, dar și alcool, ori tutun a crescut  la noi în țară, avertizează organizația „Salvați Copiii” Timiș.  Pentru a contracara fenomenul, Salvați  Copiii va organiza un șir de evenimente care vor fi promovate în rândul tinerilor ca un model alternativ de petrecere a timpului liber și a unui stil de viață mai sănătos.

Primul dintre acestea va fi concertul rock cu tema „Alternative” la care vor participa formațiile Allover, Melting Dice și The Case, cu intermezzo-uri asigurate de Mihăilescu Dragoș Cătălin – clape.


Concertul se va desfășura vineri 24 ianuarie, de la ora 18, la Escape Underground Hub, în parteneriat cu Asociația „Luptă, zâmbește și trăiește” Timiș, Viniloteca și 2 zece.

„Mesajul You are not alone (Nu ești singur) este transmis de profesioniști implicați în proiect (medici, voluntari ONG), tuturor celor care întâmpină o problemă în viața de zi cu zi (în familie, școală, societate, prieteni etc), adolescenților și tinerilor consumatori de substanțe ce dau dependență, dar și celor care doresc să ofere o speranță acelora de lângă ei, fiind pregătiți și deschiși pentru a oferi un sprijin real celor aflați în dificultate”, spun organizatorii. Biletele de intrare la acest eveniment costă 20 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.