Copaci dintr-un parc din centrul Timișoarei, „îmbrăcați” cu haine groase pentru oamenii...

Copaci dintr-un parc din centrul Timișoarei, „îmbrăcați” cu haine groase pentru oamenii străzii, în mijlocul iernii

0
DISTRIBUIȚI
Copaci din Timișoara, „îmbrăcați” în haine groase.

Timișorenii sunt invitați să facă o faptă bună.


Astfel, Asociația Look Inside îi încurajează pe oamenii inimoși să se implice într-o acțiune de ajutorare a oamenilor străzii, în mijlocul iernii.

Prin urmare, duminică, începând cu ora 12.00, persoanele care doresc să se implice sunt așteptate în Parcul Central cu paltoane groase, geși, mănuși, fulare sau alte haine groase pe care doresc să le doneze. Cu toate acestea vor fi „îmbrăcați” copaci din parc, iar oamenii străzii le pot lua pentru a se încălzi.

„Anul cel Nou care se deschide în fața noastră începe cu frig și zăpadă.. și e totul idilic și frumos când observi iarna din confortul și căldura casei tale, dar e mult mai trist și greu când viața te face să fii om al străzii… De aceea, la început de an te invităm la o mică faptă bună! Ia de acasă un palton gros sau o geacă mai sănătoasă, o pereche de mănuși sau un fular care nu-ți mai folosesc și vino să ne întâlnim în Parcul Central, duminică, 12 ianuarie, de la ora 12.00. Vom îmbrăca aceste haine pe după copaci și le vom lăsa acolo cu mesajul: „cu drag, pentru tine om bun”. Haideți să fim uniși și în aceste momente să nu-i judecăm pe acești oameni, ci doar să încercăm să-i ajutăm să treacă cu bine peste această iarnă geroasă”, a informat Asociația Look Inside.

Mai multe informații despre acțiunea caritabilă sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.