De luni, se plătesc taxele și impozitele locale în Timișoara. Contribuabilii pot...

De luni, se plătesc taxele și impozitele locale în Timișoara. Contribuabilii pot beneficia de o reducere de 10% până în 31 martie

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii pot să plătească taxele și impozitele locale pe acest an începând de luni, 13 ianuarie. Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, cetățenii au mai multe alternative de a face plata, chiar și fără deplasarea fizică la ghișeele Direcției Fiscale.

Astfel, plata se poate face pe site-ul www.dfmt.ro.


„Pentru a face plata prin acest mijloc trebuie creat un cont în platforma online, prin trimiterea unui solicitări pe e-mail la office@dfmt.ro cu o copie după cartea de identitate atașată. Avantajul cel mai mare dacă aveți cont online în platformă este că veți putea vedea în timp real toate taxele și impozitele pe care le datorați, iar dacă bifați opțiunea de comunicare prin e-mail, puteți primi toate notificările online”, a explicat Robert Kristof, city-managerul Timișoarei.

De asemenea, taxele și impozitele locale în Timișoara pot fi plătite și de pe site-ul www.ghiseul.ro, prin virament bancar în conturile instituției deschise la Trezorerie, direct la ghișeele DFMT, numerar sau prin card bancar, pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 2B sau prin aplicația PlataImpozite.

Reprezentanții Primăriei Timișoara informează că până în data de 31 martie contribuabilii pot beneficia de reducerea de 10% la plata taxelor și impozitelor locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.