Deputatul de Timiș Alfred Simonis, către PNL: Lăsați fumigenele cu eliminarea pensiilor...

Deputatul de Timiș Alfred Simonis, către PNL: Lăsați fumigenele cu eliminarea pensiilor speciale. Mai tăiați de la sponsorii PNL

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-721364233">
Alfred Simonis

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, le-a transmis liberalilor că în loc să ceară eliminarea pensiilor speciale, ar putea „tăia din sponsorii PNL” pentru a dubla alocațiile. Acesta i-a ironizat, îndemnându-i să meargă la muncă, pentru ca ministrul Muncii să nu creadă că sunt „puturoși”.

„În atenția mincinoșilor de la #PNL: Lăsați fumigenele cu eliminarea pensiilor speciale, că voi vreți și noi ne-am opune! Respectați legile date de Parlament! Mai tăiați de la sponsorii PNL și duceți banii la dublarea alocațiilor copiilor! Și lăsați vârsta de pensionare așa cum e!”, a scris liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, joi, pe Facebook.

Simonis i-a ironizat pe liberali, în contextul afirmațiilor ministrului Muncii, Violeta Alexandru, de a ridica vârsta de pensionare, îndemnându-i să meargă la muncă, pentru ca aceasta să nu-i considere „puturoși”.

„În rest, la muncă! Iar spune dna Alexandru că sunteți puturoși…”, a conchis social-democratul.

Liberalul Florin Roman a afirmat, joi, că președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu refuză să convoace sesiunea extraordinară solicitată de PNL pentru desființarea pensiilor speciale, astfel că PSD a ales păstrarea pensiilor speciale, nu dublarea alocațiilor pentru copii.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că o eventuală creștere a vârstei de pensionare ar avea un impact mai mare în sistemul public decât în cel privat, subliniind că e nevoie de o dezbatare pe marginea acestui subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.