Deputatul Pro România Adrian Pau: „Apariția lui Grindeanu în PSD a stopat...

Deputatul Pro România Adrian Pau: „Apariția lui Grindeanu în PSD a stopat exodul primarilor“

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, a susținut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că PSD va obține un rezultat rușinos la alegerile locale din acest an, la nivelul județului.

„Din ce știu, PNL nu își dorește foarte mulți primari de la PSD, având convingerea că pe foarte mulți dintre ei o să-i schimbe odată cu alegerile. Cred că PSD-ul, fără a fi sumbru, va fi în perioada în care va pierde cei mai mulți primari pe care i-a pierdut de-a lungul istoriei. Are și de unde, că niciodată nu a avut 55 de primari.


Dar acum, dacă va pierde foarte mulți dintre cei 55 de primari, nu cred că PSD-ul a pierdut vreodată atât de mulți primari câți o să piardă la aceste alegeri. Îmi doresc ca PSD-ul să aibă 30%, dar am convingerea că o să se îndrepte spre 20%, nu știu dacă au puterea să facă acest lucru. Noi vom fi de sine stătători la alegeri și vom candida singuri. Vom vedea dacă putem să facem față, ne încercăm și noi norocul. Ne asumăm să mergem singuri, nu o să iau PSD-ul și ALDE la remorcă. PSD trebuie să-și schimbe singur roțile, să se pornească și apoi vom vedea ce facem în viitor“, a declarat Adrian Pau.

De asemenea, deputatul Pro România de Timiș a mai declarat că, recent, doi edili care au intenționat să vină de la PSD și să candideze la primărie din partea partidului s-au răzgândit. Este vorba de primarul de la Bara și cel de la Remetea.

Totodată, Adrian Pau a susținut că revenirea lui Sorin Grindeanu în PSD va opri exodul primarilor.

„Revenirea lui Sorin Grindeanu în PSD va ajuta partidul. Astăzi, Pro România pierde, pentru că toate discuțiile care erau cu o parte din primarii nemulțumiți de vechea conducere, astăzi s-au anulat odată cu apariția lui Sorin Grindeanu. Apariția lui Grindeanu a stopat exodul primarilor și către PNL. Este cel care va revigora în mod real stânga la nivel național, dar până acolo este un drum lung, anevoios și Sorin va trebui să-l parcurgă“, a explicat Adrian Pau.

1 COMENTARIU

  1. Curios cum Pro România face campanie pentru Grindeanu, fostul VICEPRIMAR al Timişoarei(ce a făcut împotriva mafiei – nimic sau a fost şi el parte ?) şi PSD. Acest lucru va scădea scorul Pro România. Cum vine asta să-ţi favorizezi, adversarul, contracandidatul ? E clar, sunt o familie. Toate partidele aceeiaşi MIZERIE şi pe noi cetăţenii ne iau de proşti. Suntem proştii lor ! Ăştia nu se concurează ci DOAR ÎŞI ÎMPART CIOLANUL !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.