Eva Andreaș și-a dat demisia din funcția de prefect de Timiș. Cui...

Eva Andreaș și-a dat demisia din funcția de prefect de Timiș. Cui a mulțumit

1
DISTRIBUIȚI

Eva Andreaș a anunțat, astăzi, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că a luat decizia de a-și da demisia din funcția de prefect de Timiș, fără a oferi prea multe detalii. De asemenea, Eva Andreaș a ținut să le mulțumească celor cu care a colaborat în perioada în care a deținut această funcție.

„Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș.


Am decis să îmi depun demisia, însă nu vreau să fac un bilanț al perioadei cât am fost prefect, ci doar să le mulțumesc celor care au fost lângă mine în acești ani. Nu a fost ușor, știu, dar munca pe care au depus-o toți cei cu care am colaborat a fost apreciată. De la angajați ai Prefecturii, la directori ai instituțiilor deconcentrate, cu toții au pus umărul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau să știți, cu toții, că vă puteți baza pe mine și de-acum înainte, eu rămân același om. Încă o dată, mulțumesc.Pentru toată încrederea acordată, un mare mulțumesc lui Sorin Grindeanu”, a scris Eva Andreaș, pe rețeaua de socializare.

La data de 23 august 2017, fostul premier Mihai Tudose a numit-o pe Eva Andreaș noul prefect al județului Timiș, fiind prima femeie care a ocupat această funcție.

1 COMENTARIU

  1. Îi mulţumeşte lui Grindeanu, fost viceprimar şi consilier local la Timişoara, alt nemernic care a pus umărul la nenorocirile organizate din Timişoara. Asta spune multe despre Eva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.