Explicația lui Nicolae Robu pentru faptul că nu și-a îndeplinit obiectivele promise...

Explicația lui Nicolae Robu pentru faptul că nu și-a îndeplinit obiectivele promise în campania electorală din 2012

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a reușit să găsească o nouă explicație pentru faptul că nu a realizat o bună parte dintre obiectivele pe care le-a promis dacă va ajunge primar, în 2012.

Astfel, primarul Timișoarei a ținut să se laude, ieri, pe Facebook cu faptul că transportul în comun este „din ce în ce mai bun” și a anunțat că, din 3 februarie, se va suplimenta numărul de mijloace de pe trei linii. Este vorba de linia E4, pe care vor circula două autobuze, și liniile 1 și 2 – cinci în loc de patru tramvaie. Totodată, edilul-șef a mai precizat că urmează să se înființeze o nouă linie pentru transport școlar, S12, cu plecare de pe Aleea Ghirodei și cu destinațiile Liceul Calderon și Liceul Shakespeare.

De asemenea, Nicolae Robu a lansat și un sondaj, internauții fiind invitați să bifeze „Apreciem, susținem direcția” sau „Altele ne sunt prioritățile”.


Un internaut a ținut să-i atragă atenția primarului asupra faptului că „mi se pare cel mai slab punct din toată administrația. Nu văd absolut nicio îmbunătățire“, moment în care Nicolae Robu a început să se laude cu numărul de mijloace de transport în comun cumpărate. De asemenea, internautul a ținut să-l întrebe pe primar câte dintre obiectivele pe care le-a promis le-a și realizat după ce a devenit primar, iar Nicolae Robu i-a răspuns că a făcut aproape tot ce a ținut de municipalitate.

„Aproape tot ce am promis ce ține de primărie și o mulțime imensă de alte realizări nepromise. Dar verificați dv. E simplu. Luați lista și confruntați cu ce e pe teren! Repet: mă refer la obiectivele ce țin de primărie, nu la cele ce țin de Guvern, eu avându-le pe listă ca obiective pentru care voi milita“, a răspuns primarul Timișoarei.

Vă reamintim că printre proiectele de anvergură promise de Nicolae Robu, în urmă cu opt ani, s-au numărat „200 de blocuri reabilitate anual, centura şi inelele oraşului şi racordul la autostrada Timişoara – Arad, 3 poduri şi pasaje, 5 parcări de mari dimensiuni, centrul istoric reabilitat, stadion ultramodern, sală polivalentă cu 15.000 de locuri, 4 bazine semiolimpice în cartiere şi 1 bazin olimpic, un nou mare spital, sistem de show de muzică, apă şi lumină pe Bega”.

1 COMENTARIU

  1. Un cretin Robu asta. Laudaros, plin de sine, orgolios…. IEFTIN asa…in general. Nimic deosebit, cu care sa iasa in evidenta. De fiecare data cand il aud – DEZAMAGIRE totala… Este doar un simplu IMPOSTOR banal, de doi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.