„Fenomenul Iapă” ia amploare. Consilierul șefului PMP Timiș, numit secretar de stat...

„Fenomenul Iapă” ia amploare. Consilierul șefului PMP Timiș, numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor

1
DISTRIBUIȚI

alexandru mutruc

Județul Timiș are încă un secretar de stat, începând de astăzi. După ce săptămâna trecută, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, Cătălin Iapă a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, a venit rândul unui alt apropiat al unui șef de partid să ocupe o astfel de funcție.

Este vorba de Alexandru Mutruc, consilierul parlamentar al deputatului Cornel Sămărtinean, care este și președintele PMP Timiș.


Alexandru Mutruc a avut sarcina și de a se ocupa de relația cu presa. Începând de astăzi, fostul consilier al deputatului Sămărtinean va deține funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Decizia de numire a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Alexandru Mutruc a fost numit secretar de stat în locul lui Valeriu Lupu, tot din partea PMP Timiș. Acesta a fost demis la începutul acestui an de către premierul Ludovic Orban, după ce a fost implicat într-un accident rutier la Timișoara și a refuzat testul pentru consum de alcool.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.