Flavius Biea îşi pune la bătaie centura IBA intercontinentală tot la Timişoara....

Flavius Biea îşi pune la bătaie centura IBA intercontinentală tot la Timişoara. Adversarul se va alege din America Latină

0
DISTRIBUIȚI

Boxul va face casă bună cu Capitala Banatului şi în noul an. Pugilistul profesionist Flavius Biea va urca în ring în sala „Constantin Jude” la finele lui martie pentru apărarea centurii IBA intercontinentală la categorie semi-mijlocie cucerită tot în arena de acasă. Patru latinoamericani sunt „în cărţi” pentru a lupta în main event-ul galei „Boxing Fight Championship” de pe Bega.

Biea (30 de ani) se simte bine acasă şi vrea să-şi mărească numărul de succes la profesionişti în această primăvară. Pugilistul din vestul ţării a şi ales să se pregătească pe plan local pentru apărarea centurii cucerite la finele lunii iunie, anul trecut, în dauna mexicanului Jesus Gurrola.


Acesta din urmă ar putea avea parte de o revanşă, dar de asemenea patru sud-americani au şanse de a intra în rind pentru acelaşi premiu: Ivan Matute (Venezuela, 26 de ani, 30 de victorii şi 3 înfrângeri, stângaci, locul 224 în clasamentul mondial), Anderson Clayton (Brazilia, 41 de ani, 41 de victorii şi 15 înfrângeri, locul 234 în clasamentul mondial) şi Jorge Daniel Miranda (Argentina, 36 de ani, 56 de victorii şi 19 înfrângeri, locul 162 în clasamentul mondial).

La Gala „Boxing Fight Championship”, care se va desfăşura în data de 28 martie, cu începere de la ora 21 (transmisă pe TVR), la sala „Constantin Jude”, va avea loc de asemenea meciul de retragere al unui nume important al boxului autohton, Sorin „Pantera” Tănăsie. Totodată, Mirel Drăgan, participant la Exatlon, va debuta la profesionişti. Localnicii Lucian Lazăr şi David Vinţan vor fi de asemenea la prima partidă oficială. Lazăr, un „greu”, fost luptător şi practicant de kick-boxing, se antrenează cu Flavius Biea. Vinţan are în spate o carieră frumoasă la amatori, unde a reprezentat CSM Timişoara. Robert Cristea, Amansio Paraschiv şi Cătălin Paraschiveanu sunt alţi sportivi care şi-au anunţat prezenţa în ring. Invitaţi speciali la eveniment sunt Bogdan Dinu şi Titi Tudor „Prosop”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.