Fosta purtătoare de trepied a lui Robu dă lecții de promovare a...

Fosta purtătoare de trepied a lui Robu dă lecții de promovare a Timișoarei: ”Să încetăm cu criticile nefondate”

3
DISTRIBUIȚI

Una dintre ”jurnalistele” primarului Nicolae Robu, Daniela Petrișor, fostă Știr, și primele purtătoare de trepied la conferințele edilului, a început să dea lecții timișorenilor după ce a fost ”unsă” de șeful de partid să se ocupe de promovarea turistică a Timișoarei.


Într-un interviu acordat tion.ro, aceasta a susținut că se pot face mai multe pentru imaginea orașului, susținând că ”din cunoaștere directă vă spun că turiștii străini pleacă din Timișoara cu o impresie foarte bună, pleacă mulțumiți de oferta turistică, arhitecturală și culturală a acestui oraș minunat. Primul lucru pe care îl putem face noi timișorenii pentru orașul nostru este să îl promovăm mai mult și să încetăm cu criticile nefondate. Timișoara este un oraș în care ai ce vizita, ai ce vedea, ai ce face”.

Fosta purtătoare de trepied nu a scăpat ocazia să ridice osanale lui Nicolae Robu, explicând că ”administrația publică este domeniul în care cred și mă integrez cel mai bine, iar Administrația Robu o consider cea mai eficientă pentru Timișoara și timișoreni. În acești ani am lucrat la Biroul Organizare Evenimente, la Cabinet Primar, la Biroul Protocol și acum lucrez la Biroul Promovare Capitală Culturală și Turistică. În afara orelor de lucru, am avut și activitatea de «reporter Facebook», activitate pe care am făcut-o cu mare plăcere alături de domnul primar Nicolae Robu”.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.