Granița de vest, luată cu asalt: 15 transfugi care au intrat ilegal...

Granița de vest, luată cu asalt: 15 transfugi care au intrat ilegal în România, prinși într-o localitate din Banat

3
DISTRIBUIȚI

Granița dintre Serbia și România a fost luată cu asalt de migranți. Un grup numeros, format din 15 persoane, care intrase ilegal în țară, a fost depistat în localitatea de frontieră Comorâște, din județul Caraș-Severin.

Nu mai puțin de 15 persoane, care nu vorbeau limba română și nu-și puteau justifica prezența în localitatea cărășeană, au fost depistate seara trecută, în jurul orei 20.30, de polițiștii de frontieră.


Persoanele au fost interogate, fiind conduse la sediul Poliției de frontieră Oravița.

S-a stabilit că este vorba de persoane din Irak și Siria. Printre ei se aflau 12 adulți, cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani, respectiv trei minori, unul dintre ei de doar șase luni. Un adult a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, pentru că acuza o stare de rău. A primit îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

Refugii au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România şi că intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. ,,Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun,,
    Formula ticaloasa si mincinoasa care ascunde ca TOTI imigrantii sunt tinuti in tara si li se asigura conditii de trai. Daca sunteti ziaristi adevarati,mergeti pe fir si scrieti cati au fost pedepsiti pentru infractiunea asta?.
    Niciunul!!!
    Voi ziaristii sunteti complice la ce se va intampla in 5-10 ani.Exact ca si in occident:Terorism,violuri la o cota de neimaginat,No Go Zones si tot asa.
    Sunt curioasa,aveti sange sa publicati acest comment?
    ,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.