Grefierii din Timiș au anunțat programul protestelor pentru următoarele zile

Grefierii din Timiș au anunțat programul protestelor pentru următoarele zile

1
DISTRIBUIȚI

Grefierii din Timiș au anunțat, astăzi, care este programul protestelor față de anunțata anulare a pensiei de serviciu.


Astăzi, grefierii planificați în ședințe de judecată vor participa numai la judecarea cauzelor urgente și a celor cu arestați, permițând accesul publicului cu doar cinci minute înainte de intrarea completului de judecată și nu vor efectua niciun fel de activități specifice funcției sau alte acte de procedură decât cele pentru soluționarea cauzelor urgente. Între orele 10 -12, toți grefierii vor înceta total activitatea.

Mâine, grefierii vor participa doar la procesele urgente, în rest toată lumea va înceta lucrul pe tot parcusul zilei în care în Parlament se va vota proiectul de lege privind anularea pensiilor de serviciu.

 

 

Marți, 28 ianuarie 2020:

grefierii planificați în ședințe de judecată vor participa numai la judecarea cauzelor urgente și a celor cu arestați, permițând accesul publicului cu doar 5 minute înainte de intrarea completului de judecată și nu vor efectua niciun fel de activități specifice funcției sau alte acte de procedură decât cele pentru soluționarea cauzelor urgente;

– întreg personalul va protesta prin întreruperea totală a activității pe tot parcursul zilei – ziua votului în Plen a proiectului de lege privind abrogarea pensiei de serviciu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.